Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienmoitruong.ceid.gov.vn/handle/CEID/38862
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTổng Công ty Hoa chất Viet Nam
dc.date.accessioned2019-05-20T02:09:55Z-
dc.date.available2019-05-20T02:09:55Z-
dc.date.issued1998
dc.identifier.other65.03/03
dc.identifier.urihttp://thuvienmoitruong.ceid.gov.vn/handle/CEID/38862-
dc.language.isoTiếng Việt
dc.publisherCục Môi trường
dc.relation.ispartofseries1998
dc.subjectCông nghiệp thực phẩm và bảo vệ môi trường
dc.titleCác biện pháp Kiểm soát ON trong Công nghiệp Thực phẩm
Appears in Collections:CÔNG NGHIỆP NHẸ

Files in This Item:
Thumbnail
  • 121.9_Cac BP KS O nhiem trong khu CN thuc pham-18tr.pdf
      Restricted Access
    • Size : 8.75 MB

    • Format : Adobe PDF



  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.